2 mooie witte koningspoedel reuenBeschrijving

Wij hebben nog 2 prachtige reuen beschikbaar.
uit kampioen lijnen.

22 juni 2017 zijn ze geboren dus nu 11 weekjes.
Bij ons als roepnaam momenteel Dio en Eeyore.
ontzettende leuke en lieve puppen lopen hier al heerlijk mee in de roedel.
Zijn gek op knuffelen en kattenkwaad uit halen zoals het echte puppen betaamt.
Dio en Eeyore hebben een mooie stamboom, zijn gechipt, 5 x ontwormd en al 2 x ingeënt.
Wij hebben ons best gedaan om zo goed mogelijk gesocialiseerd pups mee te geven aan de nieuwe eigenaren dus Dio en Eeyore zijn al 3 keer mee naar de markt geweest, 3 keer winkelcentrum, bejaardentehuis, puppyplayground, hondenschool, het bos, de dierenarts en ze hebben al aardig wat keren een uitstapje naar de trimsalon gehad.
Wij zijn momenteel hard aan het werk met zindelijkheidstraining en de eerste beginselen van de gehoorzaamheid zoals zit af staan en netjes aan de lijn lopen.
Denk jij nu dat is de pup voor mij
Neem dan contact op.
Als er een klik is na de kennismaking zou Dio of Eeyore vlot het nest mogen verlaten.
www.kleinepoedel.nl

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.