Alaska Malamute pups beschikbaarBeschrijving

Op 11 november zijn bij ons 4 teefjes en 3 reutjes geboren. We hebben nog enkele pups beschikbaar. Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer en de rasvereniging. Ouders zijn onderzocht op HD / ED / PN / en vachtlengte. Gezondheid, karakter en rastype zijn voor ons belangrijk bij de keuze van de ouderdieren. 

Pups groeien op in huiselijke kring met andere honden, katten, kinderen en veel bezoek. Beide ouders hebben een sociaal karakter en zijn beide aanwezig. 

Pups krijgen een stamboom, paspoort en DNA profiel mee, zijn gevaccineerd en meerdere malen ontwormd. Ook na het vertrek van onze pups kunt u altijd bij ons terecht voor advies. 

Bij interesse graag een telefoontje of mailtje zodat we een afspraak kunnen maken voor nadere kennismaking. We hebben nog 1 teefje beschikbaar, show kwaliteit. 

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.