American Akita Pups met stamboom week 28 VerwachtBeschrijving

Over vijf weken zal onze Fleur voor het eerst een nestje American Akita puppy's krijgen met stamboom. De gezondheidstesten van Fleur (Teef ) en van Hulk (Reu ) zijn.

Teef :Fabuleus Girls Of Hadjime Yoshi 

NHSB : 2893724 

HD : A

ECVO : vrij 

Patella : vrij

Reu : Diamond Lesli Dlya Donskoy Liberii 

 NHSB : 3038732 

HD : A 

ECVO : vrij 

Patella : vrij

Deze gezondheidstesten kan je bij Raad van Beheer op te zoeken onder Gezondheid Online. Oftewel bij NVAI akitaclub onder American Akita >Dek-en geboortemeldingen. . Bij de puppy's krijgt u een Stamboom, DNA registratie, chip en een Europees paspoort en worden ingeënt en ontwormt.

Ze groeien op in huiselijke kring.

U kunt zelf alvast een reservering doen door ons te bellen.

Wij houden zelf een reserveringslijst bij.

Wij houden u dan verder op de hoogte van het verloop van de zwangerschap.

Met vragen kunt u ons bellen : 0653895645 ( bellen na 18:00 )

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.