American stafford pups met stamboomBeschrijving

Te koop American staffordshire pups met nl fci stamboom Geboren op 23-01-2018 Uit de combinatie Atos king of rings x holy angel frozen flame de qillin spirit De pups groeien op in huiselijke kring en beide ouders zijn aanwezig Ook zijn beide ouders zijn uitgebreid getest op de gezondheid Ze krijgen een echte nl fci stamboom gezondheidsverklaring passpoort en worden meerdere malen ontwormd
Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.