American Staffordshire Terrier pup teefje



Beschrijving

1 Pup Teefje beschikbaar ( laatste van het nest)

Geboren: 23-03-2018
Rood/wit

- Ataxia Vrij beide ouders
- DNA Geregistreerd
- Chip door Raad van Beheer
- FCI stamboom
- volledig gevaccineerd en 2,4,6 en 8 ontwormd
- Europees paspoort

Vader:
** CH. PARASTONE'S PULL UP MY SOCKS **
Moeder:
** DUTCHPARADISE DADDY'S LITTLE GIRL **

( beide ouders: HD-A/ ED-Vrij/ Ataxia VRIJ/ DNA geregistreerd/ MAGtest geslaagd)

Wij zijn lid van de rasvereniging ASTCH ( American Staffordshire Terriër Club Holland )en fokken dan ook volgens het fokreglement van de ASTCH. Kennel DUTCHPARADISE verkoopt haar pups uitsluitend na het tekenen van een koop overeenkomst/contract met garantie. Hierdoor worden de rechten en plichten van ons en de koper nadrukkelijk vastgelegd en het welzijn van de pup gewaarborgd. Ook worden kopieën van de gezondheid uitslagen van beide ouders mee gegeven.

Meer info bij www.dutchparadise-amstaffs.nl

info@dutchparadise-amstaffs.nl
0650990081

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.