American Staffordshire TerrierpupBeschrijving

Goedendag, Hier bij hebben wij uit onze selectie van 3 pups nog een reu beschikbaar. Hij is in bezit van een FCI stamboom, gechipt ontwormt, alle inentingen wat bijvoorbeeld zijn leeftijd moet hebben en een Europees paspoort. Ook zit er een koopcontract met garantie bij. De pups komen zijn goed gesocialiseerd in groeien op in huiselijk kring. Beide ouders NL Kampioen, in bezit van alle verplichte gezondheids eisen en in de MAGtest.
Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.