American Staffordshire Terrierpups &FCI stamboomBeschrijving

American Stafforshire Terrier pups Geboren op 02/03/2019 Vader Paton King of Ring World Multy Champion en RES World Champion Moeder The Kids Best Frend's Jackpot Nederlands jeugdkampioen en door onze kennel gefokt. Ook zijn wij aangesloten bij de rasvereniging ASTCH Onze honden zijn goed gesocialiseerd. We fokken op karakte, gezonheid en uiterlijk. De passie voor deze honden is de dankbaarheid en de vrolijkheid die je van ze terug krijg. Wilt u meer weten van ons en de honden bezoek onze website The kids best frend's of neem gerust contact met ons op. The kids best Frend's kennel 06-45021083
Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.