American Stafforshire terrier pupsBeschrijving

The kids best Frend's kennel

Heb pups geboren op 11-1-2018 Uit een kampioen combinatie wij fokken op karakte en schoonheid. De pups zijn in bezit van een FCI stamboom, gechipt door de raad van beheer. Ingeënt en ontwormt. Ook zit er een koopcontract met garantie bij. De pups gaan naar geselecteerde huislijke kringen. Wordt u aangetrokken door de uitstraling van de pups neem dan gerust contact op voor kennismaking en meer informatie. Onze honden groeien in huiselijke kringen, En worden ook buiten huis sociaal naar honden en mensen opgevoed.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.