Barzoi Borzoi Apostel v Noble Elegance kennelBeschrijving

Ik ben Apostel.

Ik woon nog met mijn zusje en 5 broertjes bij onze prachtige Borzoi-ouders, maar zoek nu een baas die persoonlijke aandacht aan mij geeft - en zeker ook van mij krijgt!. Ik vind het ook leuk om op stap te gaan. Ik heb aanleg voor shows en renwedstrijden, maar ik houd ook erg veel van languit te ontspannen op de bank of een kussen. Als ik volwassen ben, dan is mijn vacht nog veel mooier, net zo als bij mijn ouders en grootouders.

Zou jij mijn nieuwe baas willen zijn? Kom vooral kijken, want advertenties zeggen lang niet alles! Kom dan bij ons thuis kennismaken!

Onze Borzoi kennel Noble Elegance is geregistreerd bij de Fédération Cynologique Internationale (FCI) en per 29 juni 2016 door de nederlandse kennelclub 'Raad van Beheer' opgenomen in het register van kennelnamen onder no. 269480.

Mijn ouders zijn afkomstig uit het buitenland. Ze zijn DM-vrij (getest door een in Nederland erkend laboratorium), alle documenten zijn aanwezig, genetische profielen zijn gemaakt, complete medische behandeling (gezondheidsonderzoek, alle vaccinaties, ontworming volgens leeftijdschema). Alles is vastgelegd in mijn internationale medische paspoort.

Ik ben gechipt en geregistreerd in de de nationale Databank Honden. Natuurlijk heb ik een geregistreerde stamboom van de Raad van Beheer [deze rubriek heeft geen optie om een actieve link van de Raad van Beheer op te nemen... als je wilt, sturen we je de betreffende weblink toe].

Vader komt uit een kennel van sportieve lijn van wereld- en europese kampioenen. Bij zijn première op de Wereld Dogshow 2017 in Leipzig stond hij in de top-5 van de wereld met Excellent-diploma in de Open Klasse nog voor internationale, o.a. nederlandse kampioenen. Moeder is gefokt uit gezonde amerikaanse en zuid-europese Borzoi-lijnen door een bekende sloveense internationale keurmeester. Samen vormen zij een paar met een bijzondere en erfelijk gezonde genetiek voor inteeltvrije nakomelingen met perspectief van sterke gezondheid en een goede basis voor toekomstige generaties.

Ik ben onder huiselijke omstandigheden geboren op 9 januari 2018, en onder huiselijke omstandigheden groeien ik op en word ik opgevoed (geen angst voor huishoudelijke apparatuur, zoals een stofzuiger, muziek, gasten, en dergelijke). Ik wandel dagelijks soepel aan de lijn en ga door met socialisatie op straat met andere mensen en dieren...

Laat van je horen als je belangstelling is gewekt. Wij kunnen niet altijd direct antwoorden vanwege de drukte in huis.

Wij beantwoorden alleen serieuze berichten. Alsjeblieft geen onzinnige biedingen.

Buiten informatie over het Borzoi-ras dat openbaar toegankelijk is, o.a. bij de Raad van Beheer, staan wij open voor vragen die verder gaan om in gesprek te komen, om over na te denken, en om kennis te delen...

Copyright © 2018 LASEMN R&C

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.