Bearded Collie PupjesBeschrijving


Onze Zenzi is 24 oktober bevallen van 3 zwarte reuen en 1 zwart teefje. Wij hebben af en toe een nestje en fokken volgens de regels van de Nederlandse Bearded Collie Club. De pups groeien op in de huiskamer tussen onze andere honden. De hondjes gaan weg met 8 weken met stamboom en alle entingen. 2 reutjes en het teefje zoeken nog een nieuwe baas.
Het staat altijd vrij om vrijblijvend langs te komen.

Verdere informatie op onze website : heronsplace.nl

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.