Bearded Collie puppenBeschrijving

Bent u op zoek naar een vrolijke, intelligente, levendige en lieve gezinshond en ziet u niet op tegen een borstelbeurt, dan is wellicht de Bearded Collie de hond voor u.

Wij hebben van een nest met 9 puppen nog 4 prachtige (show)reuen beschikbaar uit kampioens lijnen. Foto van de ouders kunt u hier zien. Ze groeien in huis op en worden goed gesocialiseerd. In plaats van enten zijn deze puppen getitert en goed beschermd. Dit nest voldoet aan de fokvoorwaarden van 2 rasverenigingen.

U kunt oudere foto's van de puppen zien op: https://www.facebook.com/annemarie.zoontjens

en website

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.