Beauceronpup te koopBeschrijving

Wegens anulering reu pup te koop. (nu 4 weken oud)

Beauceron pups geboren 30 April 2017 9 reuen en 3 teven. nog 4 reuen beschikbaar.

Uit verantwoorde combinatie. Geschikt als huishond ( mits er voldoende mee gedaan word) of werkhond. Beide ouder dieren getest en gekeurd op gezondheid, uiterlijk en gedrag. Gefokt volgens de regels van Raad van Beheer en de Beauceron Vereniging. Pups groeien op in huis en worden goed gesocialiseerd. Krijgen een stamboom, worden door dierenarts op gezondheid gecontroleerd, gechipt, ontwormt, getiterd/ geënt, krijgen een nestkleedje/knuffel en puppy pakket met info en voer voor een week mee. Ook een halsband met riempje word mee gegeven bij afhalen van pup. Als fokker blijf ik graag betrokken bij het verloop van opgroeien van de pups en voor vragen kun je altijd bij mij terecht.
Nld. Kampioen Celesta Alita Admirable Chien (eigen fok uit de 2 generatie)
HD.A, DNA
Cotation 3, GG, SHH,
X
Multi Kampioen Goldorak de la Noe D,orient
HD.A ED en hart is goed. DNA
Cotation 4, en goede gedrag/fok test.

Graag maken wij vooraf eerst kennis met een eventuele pupkoper.
Wij werken met een wachtlijst
Voor meer informatie - 06-34416732

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.