Beauceronpups verwacht eind januariBeschrijving

Eind janauri verwachten wij pups uit de combinatie Mayhem Magnus Canis Niger en Girbaud des Bergers Aventureux. Deze pups zullen in huis worden geboren en ook daar blijven tot wanneer deze naar hun nieuwe thuis gaan. De pups zullen zo goed mogelijk worden gesocialiseerd, verder zullen ze ook de nodige vaccinaties en ontwormingen krijgen.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.