Binnenkort verwacht PUPSBeschrijving

Zeer binnenkort verwachten wij een nestje met pups. De moeder Eva is (100% zonder stamboom) een Border Collie en vader Frits is een raszuivere Berner Sennen (met stamboom en een sterke bloedlijn).

Ik ben van beide honden de eigenaar dus zowel de moeder als de vader zijn aanwezig en te zien. 

Met Eva word niet gefokt het betreft hier een eenmalig nestje pups. Eva en Frits zijn onze lieve en gezellige huishonden. De pups komen in huiselijke sfeer te wereld als leden van onze gezinsroedel. De pups zullen opgroeien samen met Eva, Frits, de kat snoes en met kinderen.

Tussen de 8 en 10 weken mogen de pups naar hun nieuwe baasje(s) toe. Ze zijn dan na gekeken door een dierenarts, gechipt, ontwormt en geënt.

Wij zijn alvast begonnen met zoeken naar nieuwe lieve baasjes voor onze aankomende pups.

Bij interesse kunt u zich aanmelden wij plaatsen u op volgorde van aanmelding op de optielijst. Dit verplicht u nog tot niets!

Wanneer de pups rond de 3 a 4 weken zijn maken we een persoonlijke afspraak zodat u kunt komen kijken om definitief te beslissen of u een pup wil. Het is belangrijk dat u een goede klik heeft met zowel de pup als met ons. Het kan zijn dat wij besluiten dat u niet in aanmerking komt voor één van onze pups.

Voordelen optielijst:

* U ontvangt persoonlijk bericht wanneer de pups geboren zijn

* U ontvangt een nestfoto van de pas geboren pups

* U mag eerst 1x (op afspraak) komen kijken voordat u beslist of u een pup wilt

Mocht u nog vragen hebben of andere informatie willen ontvangen dan mag u altijd telefonisch of via email contact met me opnemen.

Met vriendelijke groet,

Petra Koppelaar

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.