Bordeaux Dog pups Kennel the Hollywood RanchBeschrijving

Kennel The Hollywood Ranch heeft het weer voor elkaar: Little Hollywood stars are born. We hebben samen met de moederhond weer zeer vitale pups op de wereld gezet uit een weloverwogen combinatie.

Moederhond: Samba Sensationel Bordeaux Red Forest (Duits Import),

Vaderhond: Father Figure The Hollywood Ranch

Vader en Moederhond zijn bij ons aanwezig, evenals broers en zussen. Al onze honden worden getest op HD en ED en worden met overwegend succes voorgebracht op internationale shows om de kwaliteit van de uiterlijke kenmerken volgens de ras standaard te toetsen.

Gezondheidsuitslagen Moeder: HD A en ED vrij

Gezondheidsuitslagen Vader: HD A en ED vrij

Wachtlijsten, ook daar doen we niet aan. Mensen, die bij ons een pup willen kopen op het moment dat wij geen pups hebben verwijzen wij altijd direct door naar andere kwalitatief goede fokkers. Op die manier worden kopers waar mogelijk direct geholpen en is de kans kleiner dat ze door “wachten” uiteindelijk uitkomen bij kwalitatief mindere Bordeaux Doggen. Op deze manier proberen wij een steentje bij te dragen aan een betere populatie Bordeaux Doggen in Nederland.

Nu er pups zijn, geldt bij ons heel simpel: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Er zijn 5 reuen en 3 teven geboren. Maar let wel: Alleen geschikte baasjes kunnen bij ons een pup kopen. Wij concurreren op basis van kwaliteit en uiterlijke kenmerken en niet op prijs. Wilt u een goedkope hond, kijk dan rustig verder naar andere advertenties op Marktplaats, al kunnen wij u dit niet adviseren. Hebben wij u nu nog niet afgeschrikt? Dan kunt u voor meer informatie terecht op site van de Bordeaux Doggen Club Nederland en natuurlijk op onze site: http://www.thehollywoodranch.nl . Op onze site vindt u alle informatie en de stambomen van onze honden. Daarnaast bent u met uw kinderen ten aller tijden geheel vrijblijvend van harte welkom om uzelf. binnen onze roedel met Bordeaux Doggen te begeven. Met vriendelijke groet,

The Hollywood Ranch

Timo Bleecke

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.