Border Collie pups geboren op 29-3-2018Beschrijving

Ons border collie teefje Kimmy is moeder geworden op 29-3-2018 van 4 blue merle Teefjes. 

Deze groeien op in en rondom het huis. Worden goed gesocialiseerd.

Worden meerder malen ontwormt, ingeënt, gechipt door Raad v. Beheer, uiteraard met stamboom en kennelnaam + Europees paspoort. De ouders zijn getest op hd,ed,dna cea,pra catarac,tns,cl,mdr1.

De pups worden verkocht met koopcontract met ouderlijke gezondheidsresultaten + foto's in een map aangeboden. Wilt u meer weten over de supercombinatie, kijk dan op onze website voor meer informatie. 

We willen graag persoonlijk contact via visite of telefoon. 

www.oedatchina.nl

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.