Bordercollie pups met Nederlands & Engels StamboomBeschrijving

Border collie pups te koop uit werklijn ouders. We zoeken sportieve baasjes die een hondensport willen gaan doen. Deze bordercollies pups komen uit ouders die o.a. de sport schapendrijven  beoefenen. De pups worden in huiselijke kring groot gebracht. Goed gesocialiseerd en hebben met 8 weken een Nederlands paspoort, 1 ste puppy enting gehad. Ze zijn met 2,4,6,8, weken ontwormd en hebben een medische keuring bij de dierenarts gehad. Door de raad van beheer gechipt. In bezit van Nederlands en een Engels Stamboom. Rond 3e week november mogen de puppen het nest verlaten. 

De pups zijn volgens de richtlijnen van de bccn gefokt. Voor meer info www.border-collie.nl 

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.