Bullmastiff Pups 8 wkn oud uit Kampioenen CombinatBeschrijving

Nog enkele teefjes beschikbaar, van kampioens ouders. Uit de combinatie: Pretty Jazz Divinebulls & Night Rider Divinebulls Geboren op 3-4-2018. U, bent van harte welkom, om onder het genot van een lekkere bak koffie, zelf te zien hoe onze kanjers van pups op groeien. Bekijk onze kanjers van pups ook op onze fb pagina Divinebulls. Hier vind je leuke fotos en videos. Onze kanjers van pups zijn geënt en gechipt en helemaal gezond verklaard. De pups gaan weg met: Stamboom, DNA certificaat, Ingeënt, Ontwormt, Paspoort EU, Chip, Entropion vrij, Koopcontract, Puppy pakket en Gezondheid verklaring. Onze pups worden in huiselijke kring grootgebracht (werpkist staat in de serre, dus niet in een hok ergens buiten) en gesocialiseerd met andere huisdieren zoals: Duitse herder, Boomertje, en andere honden, ook met kleine kinderen. Wij zijn een door de overheid gecontroleerde en gecertificeerde kennel. Onze kennelnaam is goed gekeurd en vast gelegd bij de Koninklijke Maatschap St.Hubertus. Bekijk onze kanjers van pups ook op onze fb pagina Divinebulls. Hier vind je leuke fotos en videos. Vindt u een persoonlijk contact prettiger, dan staan we u graag te woord op ons telefoonnummer : 00 31 6 24 69 04 41(Ton)
Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.