Bullmastiff pups uit Europees kampioenBeschrijving

DIVINEBULLS : Puppies Between :Diller en Sky Onze kanjers mogen elke dag (ook in het weekend) vrijblijvend, op afspraak, bekeken worden.

Onze kanjers van pups zijn geboren op ‪16-09-2019‬ uit: European Champion & Multi Champion Vader: Glitter Star Diller, & moeder: multi Champion, Porche Sky of DivineBulls.

Vader:  Diller: European Junior winner 2019, Nederlands Jeugdkampioen, Pools Kampioen, Belgisch Kampioen, Luxemburg Kampioen, Oostenrijks Kampioen. Moeder: Sky: (multi kampioen)of DivineBulls: Servisch Kampioen , Macedonië Kampioen.

U bent, van harte welkom om onze kanjers van pups, te komen bewonderen. En om te zien hoe onze pups op groeien bij ons. Dit nest is tot stand gekomen door met "eigen"kweek te fokken en een streng geselecteerde vader, zodat wij zeker wisten hoe de karakters zijn van de Vader en Moeder.

Vanaf 9 weken oud, mogen de pups mee naar een nieuwe warm huisje. Ze zijn dan helemaal ingeënt en gezond verklaard.

Pups gaan weg met:  DNA certificaat, Stamboom, gezondheidsverklaring, 5x ontwormt, EU-Paspoort, Ingeënt, gechipt, Entropie vrij, Puppy pakket, Koopcontract.

Onze puppy's worden in huiselijke kring grootgebracht (werpkist staat bij ons in de huiskamer, dus niet in een hok ergens buiten) Ze worden gesocialiseerd met andere huisdieren zoals: Boomertje's, Duitse herder, Frans Bulletje, en andere honden, paarden, e.d. en ook met onze (klein) kinderen.

Het doel wat wij vanaf het eerste moment hadden is dat de pups met elkaar moesten kunnen spelen, lopen en genieten van de vrijheid. Zowel in ons gezin als met elkaar en met kinderen en kleinkinderen. Wij hebben ook een daarvoor speciale speelweide gemaakte voor honden, waarbij gehoorzaamheid een pré is.

Onze Kennel Divinebulls is een door de overheid Erkende en gecontroleerde kennel. landtong in Nederland maar Belgisch gebiedWij zijn gevestigd, 1600 meter over de grens vanaf de A16 (bij Zundert, het is een !) Meer informatie over ons vindt u bij divinebulls. op Facebook.

Als u het leuk vinden om te zien hoe onze kanjers het hebben. Kunt u ons volgen via onze FB ‪divinebulls‬. Wij doen hier regelmatig updates van hun belevenissen.

Mocht u een persoonlijk contact fijner vinden, kunt u telefonisch contact met ons op nemen , geheel vrijblijvend, op telefoonnummer: ‪00 31 6 24 69 04 41. (Ton).‬

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.