Cane corso pupsBeschrijving

Met trots kunnen wij u mededelen dat er bij valle del futuro kennel op 14 December 11 pups (6 teefjes & 5 reutjes) geboren zijn uit de volgende combinatie:

Rothorm jy dream Fire in my body (Fire)

                            X

Umbra Della Valle Degli Orsi Ali (Mhysa)

De pups mogen nu hun eerste bezoek ontvangen. 

Valle del futuro is aangesloten bij de cane corso rasvereniging (cane corso club nederland) en wij fokken uitsluitend volgens de regels van de rasvereniging en de overkoepelende organisatie de raad van beheer. 

En zijn hierdoor ook gebonden aan een strikt fokreglement waarbij het welzijn en de gezondheid van de ouderdieren en pups centraal staat.

Al onze honden zijn nauwkeurig geselecteerd en geimporteerd uit het buitenland bij zeer vooraanstaande kennels. 

Wij fokken uitsluitend met geimporteerde, gezonde, geteste en rastypische cane corso italiano`s.

Hoe gaan wij te werk: alle pups worden verkocht met fci stamboom, paspoort, microchip, koop contract, entingen, ontwormingen, dna certificaat de pups worden volledig gesocialiseerd en groeien op in huiselijke kring. 

De werpkist staat in de woonkamer zodat de pups alvast kunnen wennen aan bepaalde geluiden.

Ook zullen ze wanneer ze wat ouder zijn kennis maken met de rest van onze roedel, vreemde mensen en (huis)dieren etc. 

Zodra de pups de leeftijd van 6 weken hebben bereikt zal de keuze dag bij ons gehouden worden en kan de keuze voor een specifieke pup gemaakt worden. Op een leeftijd van 8 a 9 weken mogen ze het nest verlaten.

Wij werken uitsluitend met een wachtlijst, de inschrijving loopt al enkele weken. De inschrijving is pas definitief na kennismaking. 

De keuze op de keuze dag wordt dan ook gemaakt op volgorde van aanbetaling op de wachtlijst.

U bent van harte welkom om kennis te komen maken met ons en onze honden!

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.