Cavalier pupsBeschrijving

Dit is een gelegeheids nestje van cavaliers het zijn 5 black and tans en 2ruby,s Er is maar 1 black and tan reu. Verder zijn het allemaal teefjes Beide ouders zijn op alles getest ,maar ik hab er geen stamboom op laten zetten .het is dus zuiver ras. Ze gaan weg voor 750 euro .en ze zijn geboren op 30januari 2019 Als ze 9weken zijn mogen ze het nest verlaten ,ze zijn dan geregeld ontwormt,,gechipt ,,en geend met europees paspoord Ook zal de dieren arts ze eerst nakijken Als je belangstelling bel dan even
Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.