Choco labradorBeschrijving

Rond 8 februari verwachten wij een nestje bruine labrador pups. De ouders voldoen aan alle gezondheidseisen die de rasvereniging stelt. Beiden zijn vrij op heupen (HD A) en ellebogen (ED vrij), ogen zijn getest en vrij DNA is getest op de meest voorkomende afwijkingen bij labradors. Beide ouderdieren zijn geen drager of lijder van 1 van deze aandoeningen. Ons teefje is een zachtaardig sociaal hondje met veel “Will to Please”. Ze komt uit een werklijn en wil graag luisteren. In huis is ze heel rustig en buiten is ze heerlijk actief. Labradors uit een werklijn zijn wat kleiner als labradors uit een showlijn. Het karakter is uitermate geschikt als geweldige gezinshond maar zal zeker ook leuk presteren bij diverse sporten of jacht. Alle pups worden gechipt door de raad van beheer en krijgen een stamboom. De pups mogen de eerste week van april het nest verlaten. Bij interesse kunt u alles bekijken op fb-pagina : Puppy’s van Lobke of telefonisch contact opnemen.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.