Duitse herderpups, wolfsgrauw en zwart-bruinBeschrijving

Wij bedrijven voor de hobby een kleine kennel en fokken duitse herders vooral voor de sport en actieve huishond.
Onze pups worden geent, gechipt en worden regelmatig ontwormd en natuurlijk met stamboom en DNA afgegeven door het Raad van Beheer.
Ook ben ik aangesloten bij de rasvereniging en voldoen alle pups aan de gezondheidseisen van de rasstandaard. (HD/ED vrij en rug akkoord)
Vaderhond is afgericht en heeft grote wedstrijden gedraaid in Duitsland en Nederland op hoog niveau.
Moederhond werkt met eigenaar als begeleidingshond voor lichamelijk gehandicapten, ze is in staat zeer goed te schakelen in verschillende situaties.

De pups mogen eind juli het nest verlaten. Er zijn nog 4 teven en een reu nog niet besproken. Ze groeien op in de familie en kennel en zijn daarom zeer sociaal en kennen andere honden. Wij zoeken een tehuis waar onze pups gewaardeerd worden op hun kwaliteiten en het liefst mensen die hondensport bedrijven.

Voor meer info en foto's even een belletje naar 06-50900454

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.