Gezonde, goed gesocialiseerde CHIHUAHUA pupsBeschrijving

Wij hebben super lieve langharige chihuahua pups met FCI stamboom. Door het inzien van de stamboom kunt u de voorouders van onze pups bekijken, wat u zekerheid geeft dat u een 100 % zuivere chihuahua bij ons koopt. U loopt geen risico dat als u pup uitgegroed is ineens blijkt dat uw hond niet op een chihuahua lijkt. In de familie van de pups komen ook diverse kampioenen voor.


Wij vinden het belangrijk dat onze pups opgroeien in huiselijke kring. Wij kiezen bewust voor een klein aantal moederhonden, zodat het voor ons altijd weer een feest is al we een nestje met puppys groot kunnen brengen in ons huis. Daarom zijn ze al goed gesocialiseerd, veel geknuffeld en hebben ze al met van alles kennis gemaakt (stofzuiger, afzuigkap, ander honden, harde geluiden, enz.) Dit is erg belangrijk voor de ontwikkeling van de pup.
Ze zijn dol op kinderen en volwassenen en hebben een lief en speels karakter. Beide ouders hebben ook een lief en aanhankelijk karakter. Wij vinden ook de karakters van de pups erg belangrijk en letten hier ook op bij het fokken.

In totaal hebben we 1 teefje en 1 reutje te koop. In het echt zijn de pups nog leuker dan op de foto. Wilt u de pups in het echt zien, dan mag u altijd vrijblijvend komen kijken. U ziet dan gelijk hoe de pups bij ons opgroeien en welke karakters de pups en de moeder hebben. Ook houd ik een Facebook pagina bij waarop de ontwikkeling van de pups te volgen is. Wilt u de link ontvangen, bel mij dan even.

Als de pup het nest verlaat krijgt de pup een puppypakket mee en een eigen knuffeltje. Ook krijgt de pup een kleedje mee met haar eigen vertrouwde nestgeur om eventuele heimwee te voorkomen.
U krijgt ook een Cd rom met daarop foto`s van dag 1 tot nu, zodat u de hele ontwikkeling van uw nieuwe huisdier kunt zien. Ook staan op de Cd rom foto`s van de broertjes en zusjes, vader, moeder, opa en oma.

We zijn al met de zindelijkheidstraining bezig. Een verkeerde gewoonte om overal te plassen is altijd moeilijk af te leren, vandaar dat we al jong met zindelijkheidstraining beginnen. Als de pups het nest verlaten zijn ze bijna altijd al krantzindelijk!! Erg handig voor de nieuwe eigenaar en het bespaart veel tijd.

Verder zijn de pups natuurlijk diverse malen ontwormt, vlooivrij, hebben ze een stamboom, een Europees Paspoort en een gezondheidsverklaring van de dierenarts.

Wilt u meer informatie of een afspraak om vrijblijvend te komen kijken, belt u dan op 06-10294467

Gelieve niet te mailen, smsèn en te whatsappen, omdat het om levende dieren gaan wij geven wij altijd de voorkeur aan persoonlijke benadering.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.