Gladharige foxterriër PupsBeschrijving

Wij hebben pups. Drie reutjes en drie teefjes geboren op 30 september 2017. De moeder is kampioen ‘Belfox Luna’ en de vader is kampioen ‘Snugglewoods Joris’.

De honden van Snugglewoods worden met de groots mogelijke zorg gefokt, altijd volgens het fokreglement van de Nederlandse Foxterrier Club. Onze pups zijn van hoge kwaliteit, wat is terug te zien in het uiterlijk van de honden, maar ook in hun karakter en gezondheid.

Ons advies: koop altijd een hond van een fokker die is aangesloten bij een rasvereniging. Zo weet u zeker dat het goed zit met het dierenwelzijn en de noodzakelijke gezondheidsonderzoeken. Daarnaast zijn de ouders verplicht gekeurd door een gecertificeerde keurmeester en alleen bij positieve resultaten mag er worden gefokt.

Een pup van Snugglewoods kost € 450,00.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.