Havanezerpupje kopenBeschrijving

Los Guapas verwacht begin 2019 havanezerpups van Kensi. Met stamboom, Gechipt, DNA profiel, entingen ontworming  en de ouders hebben oogtesten en pathella testen gehad en zijn oké. Ook hebben ze een certificaat dat zijn gefokt volgens de regels van de Havanezerclub Nederland. Wie o wie wil deze spontane en knuffelige pupjes een liefdevol thuis bieden? Heeft U interesse dan kunt U vrijblijvend komen kijken. Wel volgens afspraak te maken via telefoonnummer 0475464614 of 0611147376.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.