Heidewachtelpups met stamboomBeschrijving

Heidewachtelpups, geb 11-5-2019 beide ouders zijn geslaagd voor de aanleg-en exterieurtest van de rasvereniging. Beide HD-A heupen en de ogen ECVO voorlopig vrij 

Met beide ouders wordt gejaagd, zijn erg sociaal en vooral kind vriendelijk. Ideale gezinshond die graag zijn baas tot dienst is. Alleen wandelen is niet voldoende, ze willen actief bezig zijn, bijv jagen, behendigheid, canicross, zweetwerk, speuren enz.

We hebben nog pups beschikbaar.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.