keeshond pups middenslag wolfsgrauwBeschrijving

Op 21-01-2018 is er bij ons een mooi nest keeshond pups geboren.
Er zijn nog 3 reutjes en 5 teefjes beschikbaar.
De pups hebben de leeftijd bereikt dat ze het nest mogen verlaten.


Pups groeien huiselijk op en krijgen alle aandacht die ze verdienen.
Ze zijn door de dierenarts na gekeken, hebben een Europees paspoort, zijn gevaccineerd en worden verkocht met een koopovereenkomst.
Ook zijn ze natuurlijk al meerdere malen ontwormt en eten ze brokjes en vers vlees.

De pups kosten 700,00

Wanneer de pups hier vertrekken krijgen ze natuurlijk ook een leuk puppy pakket mee naar huis. Daar zit eten in wat ze gewent zijn om te eten en nestgeur zodat ze toch nog iets van hier mee krijgen naar hun nieuwe baasje.

Heb je interesse neem dan gerust contact met me op om een keertje te komen kijken.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.