Manchester Terrier pups te koopBeschrijving

Pups zijn geboren op 5 november en mogen het nest verlaten met 10 weken. Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer en de Manchester Terrier Club Nederland. De pups worden 2 keer geënt, gechipt en er word DNA afgenomen. Voor meer informatie kunt u altijd bellen met 0153809397 of stuur een email naar vessem@kabelfoon.nl

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.