mini bull terrier pups zoeken thuisBeschrijving

Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden.

Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring , wij werken samen met andere fokkers die de wetgeving op dierenwelzijn respecteren.

Al onze pups worden op vroege leeftijd gesocialiseerd en zijn kindvriendelijk opgevoed , al onze pups zijn reeds 2x gevaccineerd tegen parvovirose en hondenziekte en éénmaal tegen kennelhoest , dit vaccin moet pas volgend jaar worden hernieuwd. Uiteraard zijn zij ook reeds meerdere keren ontwormd maar u moet zelf ook nog maandelijks ontwormen tot de leeftijd van 6 maand.

Wij zijn een erkend fokker door het ministerie van dierenwelzijn u kan dit

U krijgt steeds een schriftelijke garantie op virale infecties en 2 jaar garantie op onze dieren op aangeboren afwijkingen.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.