Mooie Engelse BUlldogpupsBeschrijving

Nog 1 teef beschikbaar.( zie foto) 

Wij hebben een mooi nest Engelse Bulldog pups. Ouders van deze pups voldoen aan alle gezondheidseisen van de Raad van Beheer en de EBCN  en hebben de fokgeschiktheid test met glans doorstaan.  De pups hebben een FCI stamboom, zijn gechipt, hebben een DNA profiel,  zijn ingeënt, hebben een Europees paspoort met gezondheidsverklaring van de dierenarts, en we verkopen met de koopovereenkomst van de EBCN. Deze kunt u nalezen op de site van de EBCN. De gezondheidsonderzoeken van beide ouders zijn voor  inzage aanwezig.

Moeder:Adidas from the Champs of Brandenburg en vader is de geweldige mooie topreu StarSpirit Sweet Symphony.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.