Mopshond Puppy's met FCI- StamboomBeschrijving

Mopshond puppy's uit geteste Ouderdieren met schriftelijke garantie op erfelijkheden

Onze Mopshonden zijn sociale, vriendelijke gezelschapshonden voor mens en dier en leven in huis als roedel zeer vredig naast elkaar. We fokken alleen met onze honden als ze in goede gezondheid en in topconditie zijn. De puppy's groeien in de huiskamer op samen met onze honden en worden afgespeend met Vers vlees.

We besteden veel tijd en aandacht aan de socialisatie van de puppy's, en verzorging die ze nodig hebben en kunnen daar ook erg van genieten als alles weer goed verloopt.
Puppy's krijgen mee,

FCI-stamboom
Uitslag van de Levershunt-test
DNA profiel
Koopcontract met garantie
Handleiding Veel informatie over de Mops
Vers Vlees voor de komende aantal dagen
Kleedje met nest geur
Eigen speeltje
Kleine traktaties

De puppy's krijgen hun eerste 2 entingen, zijn na de 2e enting de 24 uur verstreken dan mogen ze naar de nieuwe eigenaren.
Ze zijn met 2,4,6,8,10, weken ontwormd, hebben een Europees paspoort en uiteraad een chip van de Raad van Beheer, en zijn nagekeken door onze dierenarts.
Puppy's die naar het buitenland verhuizen krijgen hun vervolg enting Rabiës, met 12 weken en mogen pas na 21 dagen de grens over.
Bent u van plan een pup te kopen? Houd er dan rekening mee dat vanaf 29-12-2014 honden, onder 15 weken de grens niet meer over mogen!

Reservering van een pup en/of voor verdere vragen kunt u bij ons vrijblijvend terecht op het telefoonnummer 0637175447

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.