Nog 3 leuke, enthousiaste pointerpups te koopBeschrijving

Teefjes Novelty en Honey of the Medlar Tree en reutje Kind Hearted of the Medlar Tree zoeken nog een nieuw baas. De pups hebben een stamboom en zijn van alle inentingen voorzien. De puppy's zijn 3 maanden oud en in huiselijke kiring groot gebracht. Ze zijn krantzindelijk en kunnen al goed aan een lijntje buiten lopen. De vader en moeder zijn beide Nederlands kampioen en leven samen met de puppy's.

prijs:€950,-

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.