Oudduitse herder pupjesBeschrijving

Wij hebben nog enkele pupjes beschikbaar. Onze pups zijn gefokt volgens de gezondheidsregels van de rasvereniging. Ze krijgen een stamboom (Oudduitse Herder afstammingsbewijs), een gezondheidsverklaring van de dierenarts, Europees paspoort en een koopovereenkomst mee. Ze zijn ontwormd, gechipt, geënt en hebben een prima basis gekregen om de wereld aan te kunnen. Ze zijn opgegroeid in een landelijke omgeving en gewend aan paarden, poezen en van allerlei andere dieren.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.