pointer reu 'Nelson of the Medlar Tree'Beschrijving

Nelson is een mooie, jonge reu van 5 maanden oud. Hij is op zoek naar een actieve baas. Nelson is onderzoekend en heeft een nieuwsgierig karakter. Hij vindt het heerlijk om te wandelen en te rennen. Hij is in huiselijke kring opgegroeid en is andere honden gewend. Hij is lief en vindt het fijn om persoonlijke aandacht te krijgen. Een gezin met grotere kinderen is dan ook geen probleem. Hij houdt ervan om samen te spelen en ravotten.

prijs: € 850,-

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.