Prachtige Bearded Collie pups beschikbaarBeschrijving

Uit ons nest van maarliefst elf pups, acht teefjes en drie reutjes, hebben wij nog enkele pups beschikbaar

Zij zijn geboren op 19 februari, en behalve mooi als showhond ook erg leuk in karakter. Vader is Potterdale Potential, hij woont in Engeland, en moeder is onze Lilly, Seagull Stage Whisper.

De pups worden uiteraard met stamboom en paspoort, gechipt, en DNA afgenomen door de Raad van Beheer, en meerdere malen ontwormd, en ingeënt.

Onze pups groeien op in de huiskamer, met ons drukke gezin, dus zijn prima gesocialiseerd.

Voor serieuze interesse graag telefonisch contact. 073-5112132 of 06-54717032

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.