PRACHTIGE CAVALIER KING CHARLES SPANIEL PUPSBeschrijving

Wij zijn een erkende kennel en fokken in huislijke kring volgens de richtlijnen van de Raad van Beer en Cavalier club Nederland.
Kennel From the perfect world heeft al 25 jaar ervaring met de cavalier King Charles Spaniel.
OP dit moment zijn wij de trotse bezitters van een nest uit de combinatie blenheim teef en tri-colour reu. De pups zijn geboren op 1 april 2019 het zijn 3 blenheim teefjes en 2 blenheim reutjes.
Zowel de vader en moeder hebben beide de gezondheidstesten ondergaan volgens de richtlijnen van de Cavalier club Nederland.
Dit betekent dat de ouders zijn onderzocht en goedgekeurd op het gebied van het hart ( echocardiografisch onderzoek), huid, oren en patella door een erkende kliniek in Nederland. De ouders hebben beide de MRI scan ondergaan met prima resultaat.
De pups worden met veel zorg en liefde in huis groot gebracht. De ouders hebben de cavaliertoets ondergaan van de Raad van Beheer en zijn hiermee verzekerd van een stamboom van de Raad van Beheer. Beide ouders zijn ook aanwezig.
Verder worden de pups voorzien van een gezondheidsverklaring en schriftelijke garantie.

Mocht u serieuze interesse hebben dan vertellen wij u graag meer over dit schitterend nest.

Met vriendelijke groet,

Peter en Anja Wouters.
06-10251575

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.