prachtige Tibetaanse terrier pups geb. 13-10-2019Beschrijving

We hebben een prachtig nestje Tibetaanse Terrier geboren op 13 oktober j.l. uit een weloverwogen combinatie. De ouders zijn getest en vrij bevonden op alle eventueel erfelijke gebreken die kunnen voorkomen binnen het ras. Onze pups worden in huis groot gebracht en goed gesocialiseerd. Karakter, type en gezondheid staat hoog in het vaandel. Pups zoeken een liefdevol thuis waar ze een speels en lang leven tegemoet mogen zien. Heeft u interesse, geef ons dan even een belletje om nader kennis te maken . We staan u graag vrijblijvend te woord. We zijn bereikbaar onder tel. 0114-691626 of mobiel 06-36141700

Ook kunt u onze website bezoeken 

https://www.tibetaanseterriers.nl/

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.