Prachtige Westie puppies uit geselecteerde oudersBeschrijving

Hierbij bied ik westie puppies aan uit geselecteerde ouders.

De puppies zijn huiselijk opgevoed en gesocialiseerd voorzien van stamboom en een Europees paspoort.

De puppies hebben alle een uitgebreide vaccinatie gehad zijn meerdere malen ontwormd en grotendeels zindelijk gemaakt. 

Bij het afhalen van de puppie krijg men een gedegen uitleg over op- en voeding van de pup tevens ontvangen de nieuwe baasjes een puppie pakket van Royal-Canin welke wij nog aanvullen.

De eerste trimbeurt is altijd gratis i.v.m. nest kontrole en ontvangen de nieuwe baasjes ten alle tijden advies omtrent opvoeding en voeding.

De pups gaan weg met een verkoopovereenkomst opgesteld door de West Highland White Terrier Club Nederland waar wij ook al medere jaren lid van zijn.

Uiteraard zijn de ouders gecertificeerd op erfelijke oogafwijkingen vrij. 

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.