Pyreneese berghond pupsBeschrijving

Wij fokken incidenteel een nestje. U kunt reserveringen van dit prachtige nestje vooraf doen. De vader en moeder kunt u bezichtigen. Ze zijn beide röntgenlogisch getest HD-A1 , ED-0, OCD-0 , PL-0 en DOK ogen onderzoek vrij, CMR1 vrij en voor de karaktertest hebben ze een sublime. Fokken is voor ons een passie. . We zijn aangesloten bij de duitse rasvereniging met zijn strenge eisen. De gezondheid en het welzijn staat voorop. De honden leven gewoon bij ons in huis en zijn zeer gewaardeerde familieleden.

Onze boerderij ligt op een heerlijke landelijke plek in REES , het is net over de grens bij Arnhem. . 

E-mail:   

info@pyreneese-berghond-du-domaine-de-blanche-neige.com

Voor meer informatie bezoek onze website:

http://www.pyreneese-berghond-du-domaine-de-blanch...

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.