Rottweiler pups met stamboomBeschrijving

Op 2 juli zijn bij ons 6 Rottweiler pups geboren. Onze pups groeien bij ons op in huis met kinderen, katten en andere honden. Beide ouders voldoen aan de eisen van de Nederlandse Rottweiler Club en Raad van Beheer. De pups worden gechipt, DNA wordt afgenomen en krijgen een dierenpaspoort en alle benodigde vaccinaties en ontwormingskuren. Meer informatie en foto's zijn te vinden op www.dutchonyx.nl. We zoeken actieve mensen met ervaring met honden.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.