Saarlooswolfhonden geborenBeschrijving

Wij zijn heel blij te kunnen melden dat Sansa Willow v.d Zevenhuizerplas op 13 april 2019 in alle vroegte het levenslicht heeft geschonken aan 10 pups, ze blaken alle van energie.

4 bosbruine 1 reutje en 3 teefjes, 6 wolfsgrauwe 2 reutjes en 4 teefjes. Gewichten van 415 tot 490 gram. Dus Malik kan ook trots zijn op zo'n geweldig aantal pups.
Hier doen we het allemaal voor om de Saarlooswolfhond voor de toekomst te laten voortbestaan.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.