Schapendoes Kennel van Meer en Vaart heeft pups!Beschrijving

SCHAPENDOES Kennel 'van Meer en Vaart' Amsterdam heeft puppen beschikbaar uit het nest van Dione en Barney. Deze puppen zijn 5de generatie eigen kweek, waarvan de grootmoeder Nellie, Bella Cornelia van Meer en Vaart, onlangs op 15 jarige leeftijd overleden is.

Schapendoes rashonden met stamboom, chip, ingeënt, ontwormd, etc. Puppen groeien op in huiselijke kring. Prijs op aanvraag. Meer info voor de serieuze liefhebber: www.schapendoeskennel.net of bel 020 - 6106808.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.