Schotse collie pups met stamboom te koopBeschrijving

We hebben een nestje schotse collie pups (dark Sable) te koop geboren op 3-11-2019 er zijn 6 reutjes en 1 teefje er zijn nog enkele beschikbaar. De ouders zijn beide aanwezig en zijn allebei getest op erfelijke afwijkingen en goed bevonden. De pups mogen weg als ze gechipt en geënt zijn ze krijgen. Een DNA profiel afgenomen door de raad van beheer. Ze krijgen een puppypakket mee. de pups worden al goed gesocialiseerd daar zij opgroeien in huiselijke kring tussen andere honden. Ook worden de pups natuurlijk ontwormt. Ze krijgen ook een stamboom mee waar alle vooroudersop te zien zijn. Voor meer info kunt u altijd emailen naar fleurhondenkapsalon@hotmail.com of bellen naar 0621925494 ook voor meerdere foto's. Op Facebook zijn we te vinden onder noir lilly.
Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.