* Spinone Italiano pups verwacht *Beschrijving

Begin mei 2020 verwachten wij een nestje wit-oranje Spinone Italiano pups!

* Ons puppydagboek 2020 is online! * 

De ouderdieren zijn HDA en CA vrij en voldoen aan alle gezondheids- en welzijnseisen van de RvB. Wij streven bij het maken van een combinatie altijd naar robuuste en rastypische nakomelingen, waarbij gezondheid, welzijn en het combineren van een niet- of nauwelijks verwante bloedlijn voorop staat. Vooral dit laatste is binnen de kleine populatie van ons ras moeilijk, maar uitermate belangrijk om het ras de gezondheidsstatus te laten behouden zoals het deze nu heeft!
Onze pups groeien gedurende de gehele nestperiode in huis op. Hierdoor geven wij hen de meest optimale start en socialisatie. Hygiëne en een liefdevolle opvoeding binnen ons gezin staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij fokken maximaal 1 nestje per 12-18 maanden.
Onze nestperiode is te bewonderen in een puppydagboek op onze website, aangevuld met een verslag van onze nestreünie, een nakomelingenpagina en de Spinone Trimworkshop 2019!
Heeft u interesse in een door ons met zorg gefokte pup, neemt u dan gerust contact op voor meer informatie.
www.spinone-italiano.nl

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.