Staffordshire bull terrier pups met StamboomBeschrijving

Nog 2 staffordshire bull terrier pups (reutjes) beschikbaar uit ons nest van 12 Ouders zijn getest op HD ED en Patella luxatie en vrij bevonden. Wij fokken enkelt maar een nestje en hebben gezondheid hoog staan Voor meer informatie kunt u ons bellen Vaste prijs! Onze pups zijn het waard Foto van de ouders zit bij fotos
Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.