Standaard langhaar teckelsBeschrijving

Onze Lieve Tillecke van Mika's place is op 14 April bevallen van 4 prachtige pups.Drie teefjes en een reu. Er is nog en teefje en een reu beschikbaar. De vader is Nederlands jeugdkampioen Kimba Hokus Pokus Z Perlowej. Beide ouders hebben een geweldig lief en sociaal karakter. Onze Tillecke is een echte knuffel en speelt graag en ze is supervriendelijk. De pups hebben hetzelfde karakter knuffelig en vriendelijk. Met Tillecke zijn ook shows gelopen ze heeft haar punten binnen van beide honden zijn de ogen onderzocht en zijn vrijgevonden van erflijke aandoeningen kopie van rapport aanwezig. De pups zijn ingeent, europees paspoort, ontwormdt, met stamboom en DNA afstammingscontrole. Bij ons worden de pups in huiselijke sfeer opgevoed, samen met onze andere honden, onze June, Kibibi (Rhodesian Ridgebacks) en onze Uggie. Ook vakantieopvang mogelijk ! Mogen van af 8 juni hun nestje verlaten
Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.