Te koop prachtig chihuahua reutjeBeschrijving

Prachtig chihuahua blue fawn reutje te koop 9 weken oud met FCI stamboom DNAprofiel 2 entingen europees paspoort gechipt en ontwormd beide ouders patella getest.

Hij is een super sociaal en vrolijk mannetje wat katten en kind gewend is,wij zijn een erkende fokker met 22 jaar ervaring met de chihuahua wij showen ook onze honden.

Heeft U interresse in dit mooie mannentje of heeft U nog vragen neem dan contact op met ons.

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.