te koop zeer mooie shih tzu pupsBeschrijving

moeder pernilla chivany van de mamila.s  kleur goudblond wit, vader chocolate man van the willacks 4 pups allemaal solid rood van kleur 3 reutjes en 1 teefje pups komen uit een goedgekeurde combinatie zijn in het bezit van stamboom en worden geent ,gechipt  en netjes ontwormt op 2,4,6.8 weken,de pups groeien op bij ons in huis samen met onze andere hond en kids

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.