Tibetaanse Spaniel PuppiesBeschrijving

Op dit moment hebben wij een pupje beschikbaar van ons huidige nestje. De door ons gefokte pups voldoen aan alle gezondheidseisen en overige regels van de rasvereniging Pekingees- en Dwergspanielclub en die van de Raad van Beheer.

Alle puppies zijn gechipt door de Raad van Beheer en krijgen een stamboom met DNA-certificaat mee, onze puppies worden in de huiskamer grootgebracht en worden ook volop buitenshuis gesocialiseerd.

Onze pups zijn als ze naar hun eigenaren vertrekken met koopcontract, up-to-date met vaccinaties, krijgen een gezondheidsverklaring met EU-paspoort mee en zijn regelmatig ontwormd. Het beschikbare oudere pupje is ook up-to-date met vaccinaties heeft met goed gevolg een puppy socialisatie cursus afgerond en is goed gezond.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via e-mail: info@tibbies.nl / 0591-555035

Sandra en Maria

Dedicated To…

www.tibbies.nl 

Meld misbruik
Nieuwsbrief Doggy.net

De nieuwsbrief is onlangs compleet vernieuwd (bekijk hier de laatste nieuwsbrieven). Via de nieuwsbrief houden we je o.a. op de hoogte van de laatst toegevoegde puppy's, Doggynet nieuws, kortingsacties en tips. Meld je snel en eenvoudig aan door op de knop 'Schrijf je in' te klikken.

Schrijf je in
Over Doggy.net

Doggy.net bemiddelt bij de verkoop van puppy’s en honden uit een goed nest! Wij doen ons uiterste best om alleen advertenties van serieuze en geregistreerde kennels te plaatsen. Daardoor kunt u in goed vertrouwen de beste keuze maken voor een gezonde en sociale viervoetige vriend die aan alle eisen voldoet. Zo leveren we samen een bijdrage aan betere fok- en leefomstandigheden van gezonde puppy’s.